Bigpepa sijainti kartalla
Bigpepa 2022 leiri järjestetään jälleen Pastuskerissa

Leiri järjestetään 14 – 18.6.2022 Koivuniemen leirikeskuksessa, Meri-Porissa. Bigpepa-leirin leiriläiset ovat 7-20 –vuotiaita nuoria, jotka jakautuvat iän mukaan erillisiin niin sanottuihin alaleireihin.

Bigpepa on Punaisen Ristin Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirien yhdessä järjestämä lasten ja nuorten pelastuspalveluleiri. Leirillä lapset ja nuoret oppivat tärkeitä kansalaistaitoja, kuten ensiapua ja ryhmässä toimimista, sekä saavat käytännössä harjoitella vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa, esimerkiksi kadonneen etsintää. Telttaleirillä pääset monien uusien taitojen oppimisen lisäksi nauttimaan perinteisestä leirielämästä nuotion ja uimisen merkeissä. Leiri järjestetään Koivuniemen leirikeskuksessa, Meri-Porissa. 

Leirille ilmoittautuminen

Leirille ilmoittautuminen aukeaa 2022 kevään aikana. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen aukeaa.

Hae leirin henkilökuntaan

Kiinnostaako vapaaehtoisena toimiminen? Lasten ja nuorten pelastuspalveluleiri etsii vapaaehtoisia mukaan leirin henkilökuntaan!

Vapaaehtoiset mahdollistavat lapsille ja nuorille uusia oppimisen kokemuksia sekä elämyksiä. Vapaaehtoistoiminnalla on mahdollisuus myös kerryttää osaamista ja kokemusta erilaisista tehtävistä, joita voi hyödyntää omassa työelämässä, arjessa tai opinnoissa. Tekemästään vapaaehtoistoiminnasta on mahdollisuus saada todistus.

Jokainen hakija saa kattavan perehdytyksen ja Bigpepa -tiimin tuen, joten älä epäröi laittaa hakemusta, riittää että sinulla on halu auttaa. Voit tutustua Bigpepa vapaaehtoisten tehtäviin täältä.

Kiinnostuitko tulevista Bigpepa leireistä? Tilaa uutiskirje!

* pakolliset kentät

Olemme sinuun yhteydessä vain Bigpepa leiriin koskevissa asioissa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköpostit tulevista leireistä, joiden kautta voit halutessasi ilmoittautua leirille.

Voit lopettaa sähköpostien tilaamisen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostin alla olevaa "unsubscribe" linkkiä.

Käytämme Mailchimp palvelua viestinnässämme. Tilaamalla uutiskirjeen tiedostat, että sähköpostiosoitettasi käsitellään yksityisesti Mailchimp palvelussa vain Bigpepa leiriä koskevissa asioissa. Lisätietoja.