Bigpepa sijainti kartalla
Kesätekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille 2022

Bigpepa on vuosittain järjestettävä kesäleiri, jonka pääteemoina on pelastuspalvelu ja Punainen Risti. Järjestävä organisaatio taustalla koostuu kymmenistä vapaaehtoisista sekä Suomen Punaisen Ristin Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirin koordinaattoreista.

Leiriläiseksi

Leirillä saa uusia kavereita ja oppii hyödyllisiä taitoja. Jokaisen leirin ohjelmaan kuuluu ensiavun opettelua, tietoa ja opastusta pelastuspalvelusta ja Suomen Punaisen Ristin toimintaan tutustumista. Kaikki ohjelma on räätälöity alaleireille sopivaksi huomioiden leiriläisten ikä.

Koko leirin ikäjakauma leiriläisten keskuudessa onkin 7 – 20 vuotta. Leiri on jaettu eri alaleireihin, joihin on suunniteltu oma ohjelmansa. Lisää tietoa leiristä löydät etusivultamme. Voit myös halutessasi tilata uutiskirjeen, jotta saat tiedon sähköpostiisi, kun leirille ilmoittautuminen alkaa.

Vapaaehtoiseksi

Kiinnostaisiko hyödyllinen tekeminen hyvässä seurassa? Bigpepa leirin henkilökuntaan haetaan vuosittain n.30 vapaaehtoista eri tehtäviin. Tehtäviä löytyy mm. huollosta, keittiöstä, leiriohjaamisen ja viestinnän saralta. Lisää tehtävistä voit lukea täältä.

Kiinnostuitko tulevista Bigpepa leireistä? Tilaa uutiskirje!

* pakolliset kentät

Olemme sinuun yhteydessä vain Bigpepa leiriin koskevissa asioissa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköpostit tulevista leireistä, joiden kautta voit halutessasi ilmoittautua leirille.

Voit lopettaa sähköpostien tilaamisen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostin alla olevaa "unsubscribe" linkkiä.

Käytämme Mailchimp palvelua viestinnässämme. Tilaamalla uutiskirjeen tiedostat, että sähköpostiosoitettasi käsitellään yksityisesti Mailchimp palvelussa vain Bigpepa leiriä koskevissa asioissa. Lisätietoja.