Bigpepa sijainti kartalla
Leirikoiraesittely

Bigpepapalla ollaan totuttu karvaisiin vierailijoihin. Tässä esittelyssä nykyisiä tähtiä, kuin myös tulevia. Pelastuskoirilla on tärkeä rooli VAPEPAN etsinnöissä. Bigpepa -kesäleirillä pääsee tutustumaan siihen, kuinka pelastuskoiria koulutetaan ja miten yhteistoiminta tapahtuu etsinnässä.

Alhovaaran Iigori(vas.), pelastuskoira, Alhovaaran Noki, pelastuskoira-alokas ja tuleva leirikoira sekä Alhovaaran Kettutyttö, äitikoira

Allekirjoittanut voi kokemuksestaan sanoa, että vaikka kuinka olen yrittänyt näiltä pitkänokkaisilta karvaturreilta piiloitua etsintäharjoituksissa, niin aina ne ovat meikäläisen löytäneet (leiriläisten etsintäketjun avustamana), vaikka olisin yrittämällä yrittänyt itseni hukata.

Kiinnostuitko tulevista Bigpepa leireistä? Tilaa uutiskirje!

* pakolliset kentät

Olemme sinuun yhteydessä vain Bigpepa leiriin koskevissa asioissa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköpostit tulevista leireistä, joiden kautta voit halutessasi ilmoittautua leirille.

Voit lopettaa sähköpostien tilaamisen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostin alla olevaa "unsubscribe" linkkiä.

Käytämme Mailchimp palvelua viestinnässämme. Tilaamalla uutiskirjeen tiedostat, että sähköpostiosoitettasi käsitellään yksityisesti Mailchimp palvelussa vain Bigpepa leiriä koskevissa asioissa. Lisätietoja.