Bigpepa sijainti kartalla
Uusi uljas Bigpepa 2.0 – Palauteviikonlopun lauantai

Päivä startattiin ysiltä ja luvassa koko päivä intensiivistä aivotyötä tulevan suunnittelussa. Päivä alkoi ”perinteisen” leirin ja virtuaalileirin läpikäynnillä. Vielä oli hieman epäselvää kuinka kaikki asiat liittyisivät toisiinsa, mutta kaikilla osallistujilla oli yhteinen kutina: Bigpepa tulisi muuttumaan…

Bigpepa 2.0

Tämä vuosi on tuonut muutoksia moneen osa-alueeseen elämissämme, eikä Bigpepakaan selviä ilman muutoksia. Voimme kuitenkin ilolla todeta, että nämä muutokset on kohti parempaa leirikokemusta niillä puitteilla, jotka meille on annettu (ja tullaan antamaan).

Nyt jo voimme luvata sen, että Bigpepa 2021 tulee tapahtumaan.

Ensi vuosi tulee sanelemaan sen missä puitteissa voimme leirin toteuttaa, mutta joka tapauksessa tähtäämme parhaaseen mahdolliseen leirikokemukseen parhaassa mahdollisessa tilanteessa ottaen huomioon sen, mikä on turvallista ja sen ajan suositusten mukaista.

Jääkäämme siis odottamaan mitä aika tuo tullessaan. Joka tapauksessa tulemme näkemään ensi vuonna Bigpepa 2.0 -leirin merkeissä! Ollaan kuulolla.

Jos siis mietit tekemistä kesälomalle 2021, niin seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa ja tilaa uutiskirje, niin pysyt perillä Bigpepa -leirin uutisista.

Kiinnostuitko tulevista Bigpepa leireistä? Tilaa uutiskirje!

* pakolliset kentät

Olemme sinuun yhteydessä vain Bigpepa leiriin koskevissa asioissa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköpostit tulevista leireistä, joiden kautta voit halutessasi ilmoittautua leirille.

Voit lopettaa sähköpostien tilaamisen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostin alla olevaa "unsubscribe" linkkiä.

Käytämme Mailchimp palvelua viestinnässämme. Tilaamalla uutiskirjeen tiedostat, että sähköpostiosoitettasi käsitellään yksityisesti Mailchimp palvelussa vain Bigpepa leiriä koskevissa asioissa. Lisätietoja.