Bigpepa sijainti kartalla
Elämyksellistä kesälomatekemistä lapsille Bigpepa leirillä

Ensiaputaidot, etsintätaito, palomiesten, poliisien ja ensihoitajien toimintaan tutustumista ja varusteiden sekä laitteiden testaamista. Ja ennen kaikkea kivaa tekemistä kavereiden kanssa. Sitä kaikkea Bigpepa pelastuspalveluleiri sisältää! Jos etsit lapsillesi elämyksellistä kesälomatekemistä, niin olet oikeassa paikassa!

Bigpepa leiri on Suomen Punaisen Ristin järjestämä kesäleiri lapsille ja nuorille. Leiri koostuu yhteensä viidestä alaleiristä, joista yksi on kansainvälinen alaleiri. Leiri sisältää viikon yhteishenkistä toimintaa tärkeiden taitojen saralla.

Leiri on kohdennettu 7-16 vuotiaille nuorille. Leiriohjelma koostuu alaleirien omasta ohjelmasta sekä yhteisestä koko leirin ohjelmasta.

Bigpepa -kesäleiri on muiden asioiden ohella kokenut muutoksia koronavirusepidemian johdosta ja olemme kehittäneet toimintaamme ja ihan konkreettisia järjestelyjämme siten, että tulevat leirit toteutetaan turvallisesti voimassa olevien suositusten ja säännösten mukaisesti.

2019 nuoret pääsivät kokeilemaan palomiesten varusteita.

Bigpepaleirille saapuneita vierailijoita ovat olleet muun muassa poliisit, palomiehet, ensihoitajat ja rajavartijat sekä meripelastajat.

Ensiaputaitoihin tutustuminen ja niiden oppiminen on yksi iso pääteema Bigpepa kesäleirillä. Eri alaleirit käyvät ikäisilleen sopivia aiheita läpi.

Toisinaan leirivieraamme keksivät erikoisempaakin tekemistä ja huikeita esityksiä, jotka muistetaan koko lopun ikänsä.

Parasta Bigpepa kesäleirissä on kaverit ja yhteinen kiva tekeminen. Monelle Bigpepa jättää paikkansa sydämeensä: Sieltä saattaa löytyä elinikäisiä kavereita ja uusia harrastusmahdollisuuksia, jotka seuraavat mukana vuodesta toiseen.

Kiinnostuitko tulevista Bigpepa leireistä? Tilaa uutiskirje!

* pakolliset kentät

Olemme sinuun yhteydessä vain Bigpepa leiriin koskevissa asioissa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sähköpostit tulevista leireistä, joiden kautta voit halutessasi ilmoittautua leirille.

Voit lopettaa sähköpostien tilaamisen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostin alla olevaa "unsubscribe" linkkiä.

Käytämme Mailchimp palvelua viestinnässämme. Tilaamalla uutiskirjeen tiedostat, että sähköpostiosoitettasi käsitellään yksityisesti Mailchimp palvelussa vain Bigpepa leiriä koskevissa asioissa. Lisätietoja.